Sony Vaio E-nél mi a boot menü billentyűje?
Sziasztok!
Újra akarom rakni a gépet, mert alapból van rajta win8, csak a sony telepakolta a baromságaival, és nagyon lassú, letörölni meg nem tudom, mert ha letörlöm, visszarakja magának. Új op rendszert akarok rá rakni, de egyszerűen nem tudom megnyitni a boot menüjét. Próbáltam már DEL, Esc, + F1-től F12-ig de semmi. Vkinek van vmi ötlete?? :S
Mmint a biost szeretnéd elérni?
Amúgy általában F8-at, vagy F10-et ha tartod bootup- képernyőnél, akkor bejön az ideiglenes rendszerindító-választó menü és itt kiválaszthatod a removable media-t bootolási helynek (legyen az CD, DVD, vagy USB, esetleg eSATA)
DE nekem pl a BIOS a DEL billentyű tartásával jön be, illetve F2vel is azt hiszem, F10-el pedig a rendszerhelyreállító menü.
Amúgy a sony-s alkalmazásokat egytől egyig ki lehet szelektálni arecovery-s helyreállításból és kb 500MBra le lehet tornázni a RAM fogyasztást windows 7 esetében. erre tudok élő példát.
nálam így jött be:
mikor megjelenik a VAIO felirat, nyomd meg egymás után F2 F1 billentyűket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!