Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak azzal, hogy a...

Mit csináljak azzal, hogy a gépem mindig azt írja ki hogy "a windows idéző működése leált " s mindig akkor dobja ki mikor rámegyek egy mappára, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Mindig csak annál az egy mappánál dobja ki ezt, meg se tudom nyitni mert már rögtön ezt dobja ki. Abba a mappába filmek vannak. (50 gigát Foglal) Mit tegyek ellene?

2013. márc. 27. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem idéző, hanem Intéző.

Vírusos a géped.

Ezt futtasd le: [link]

2013. márc. 27. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocs az elírásért, de nem vírusos mert már futtattam külön azt a mappát is, meg az egész gépet is. Csináltam olyant iy rajta, hogy hátha a memóriával van gond de az sem.
2013. márc. 27. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Másold át azt a mappát DVD-re, aztán töröld. Ha akkor is bejelez, akkor más a gond.
2013. márc. 27. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Abba a mappába azok a filmek vannak, amiket még kell seedelnem, szóval nem nagyon nyúlhatok hozzá.
2013. márc. 28. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!