Szakértők segítségét kérhetném? Ha lehet minél részletesebben!
Egy vírus megtámadta a gépemet és újra telepítettema rendszert mostmár jól működik a gép gyors csak egy valami gond van vele nem akar működni se a hang se a video...
ajánlották nekem hogy töltsek le egy audio kódeket és emlékszem hogy mielőtt a gépemet újratelepítettem ez a kódek volt rajta.
Itt a kép:
Eléggé régi gépem van szóval ezért nem találom ezt a programot sehol.. HA LEHET EZT A PROGRAMOT SZERETNÉM letölteni !!!
Esetleg valaki be tudná nekem linkelni hol lehet letölteni ezt a programot?? vagy ha már nem lehet tudna egy alternativát mondani???
Megnéztem a aida64 el a multimédia címszó alatt a hangkártyát és ezt írta ki (Sound max digital Integrated)
Már megpróbálkoztam egy ilyen programot feltelepíteni de nem ment...
A drivereket szedd le, amik a géphez tartoznak. Ezt az alaplap gyártójának oldaláról tudod megtenni, az alaplap típusának ismeretében.
Miért nem kérted már a vírusirtáshoz is szakértő segítségét? Ha nem értesz hozzá, honnan lehetsz benne biztos, hogy megszabadultál a vírustól?
Egyik ismerősöm informatikát tanult és ő mondta hogy telepítsem újra a windows mivel bekapcsoltam a gépem és mindig újraindult és ezért nem tudtam leszedni a vírust ..
Nem tudom hogy hogyan kel ezeket a drivereket leszedni.. nem szeretnék nagyon belenyúlkálni még mielőtt elrontok valamit ..majd erre megkérem az ismerősöm.. de esetleg nem ismerted fel a programot aminek a képét belinkeltem a kérdésben??
A program 2-3 kártyához is tartozhat. Ha valaki meg is mondja mi az a driver még nem lesz meg hozzá.
Bízd hozzáértőre, jobban jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!