Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptopom touchpad része...

A laptopom touchpad része bekatant! Van valami ötletetek rá?

Figyelt kérdés
Valamitől ha gépelek vagy valami simán magától úgy érzékeli mintha lenyomnám és ahol áll a kurzor oda kattint ez gépelésnél elégé idegesítő amikor egyszer csak vissza ugrik magától! valakinek valami ötlet ? ( Igen, oda figyelek h véletlenül se érjek hozzá gépeléskor )illetve már a két ujjas fel-le görgetést sem érzékeli :/

2013. márc. 26. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Tedd vissza a Synaptics-ot! A görgetés ez megoldja. Talán az extra érzékenységet is és ha jól emlékszem van olyan funkciója is, hogy gépeléskor letiltja a touchpadot.
2013. márc. 26. 21:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia ! Köszönöm szépen a válaszod de a Synaptics-ot hol tudom vissza rakni rá és amúgy meg az micsoda :P Tudom elégé bugyután hangzik h ezt se tudom :/és a letiltást merre lehet megcsinálni ?
2013. márc. 26. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
2013. márc. 27. 04:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !! :)
2013. márc. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!