Dbnfkr2000 kérdése:
Most kaptam egy wwe 13-at, és nem tudom hogy hogy lehet benne fejlődni? Vannak benne szintek? Ha igen hogy lehet feljebb lépni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 14:37
1/5 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni hogy xbox 360-ra van.
2013. márc. 26. 14:40
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, csak öveket szerezned azokat viszont nehéz.
Van egy ilyen rész, hogy: Championship Scramble
Itt kihívhatod az övéért az ellenfelet. Ha sima >Play-nél hívod ki úgy nem nyered meg.
3/5 anonim válasza:
nincs benne ilyen de akaszd ki a road to wrestlemaniakat szerezz öveket alapíts benne csapatott próbáld ki az összes játékot (megunhatatlan) kivéve ha kijön a wwe 14 meg legyél a ranglétra csúcsán szedd le az összes DLC-t nyomj 40 fős royal rumble-t chamber-t hell in the cell-t stell cage-t csinálj saját kivégzés-t karaktert létra meccsek játsz online és ott fejlődj hogy ne legyél n00b
4/5 anonim válasza:
okosgyerek az biztos mert nem tudja hogy a 13-ban már nincs road to wrestlemania hanem attitude era van ott csináld meg a meccseket ha nem érted kkor nézd meg youtube-on mit kell csinálni és ha azt kivégezted akkor minden embert megkapsz( asszem kettőt nem mert egyiket king of the ring- gel kell( majd a play-nél és a speciality-nál megtalálod) a másiknál isnézd meg youtube-on mert ott valamit a universe-nélo kell babrálni.
5/5 anonim válasza:
plusz amiket magyaráztál( hell ina cell elimination chamber és akreált karakterek) ez hülyeség mert ezeket a legrégebbi játékokban is meglehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!