Nem megy mozillan az 5.1 hangfal!?
Itt se szólnak a hangfalak.
Jártam egy ismerősnél és nála nem kell 5.1-es legyen a hang forrása bármilyen videót néz a youtubon vagy akármelyik videomegosztón megy mind a 6 hangfal.
Milyen hangkártyád van-milyen 5.1 rendszered van és hogyan van összekötve?
Ha ezt megválaszolod akkor talán segíthetek.
Jel: HangKártya->JACK(színezve és feliratozva)-RCA(feliratozva)->Sub
Hang: Sub->Hangfalcsiptetős hangfalkábel->Hangszóró
Magyarán kis odafigyeléssel nem lehet elszúrni a bekötést.
Ha a win újrarakása után jelentkezett a hiba akkor driver problémád van.
Nem ez mielött újra tettem volna a windowst is igy volt bekötve vagyis azt a két kábelt kellet forditva kössem.
Alaplapi hangkártyám volt de mivel vettem volt ezt a hangfalrendszert vettem mellé egy 5.1-es hangkarit is amikor beraktam volt elöször a hangkártyát akkor ment volt rendesen neten is mindegyik hangfal de most újrarakás után nem megy.Valahogy a mozilánál nem lehet a hangot szabályozni vagy beálitani?Vagy esetleg valami bövitmény kellene ahol lehetne ezt beálítani.
A böngészőknek semmi közük a hangokhoz.
Általában az 5.1-es hangkártyáknak ha fent van a driverük amint bedugsz egy jack csatit azonnal egy párbeszéd ablakkal kérdeznek hogy milyen forrás amit bedugtál.Itt konfigurálhatod a be/ki meneteket.Ugyanitt kiválaszthatod hogy sztereo vagy 5.1 legyen.Ha ez az ablak nincs meg akkor hiányos a hang drivered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!