Tablet PC-t szeretnék venni max 60 000 Ft értékben. Tudnátok tanácsot adni melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Gyakran vagyok úton, ezért szükségem van valami könnyű kis gépre, amivel netezhetek, kapcsolatot tarthatok, írhatok üzeneteket, Skypolhatok, zenét hallgathatok, esetleg filmet nézek. Másra nem kell. Egy kicsit ismertebb márkát szeretnék.2013. márc. 25. 21:46
1/4 anonim válasza:
igaz nem 60ezer, picit több, de ha én vennék tabit akkor hétszentség hogy ezt választanám, kategóriájában magasan a legjobb
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! :)
2013. márc. 26. 16:14
3/4 TóthZoltán válasza:
Én ezt vettem meg, de nekem mondjuk elég volt a 7"-os képátló. Kétmagos procija van, szóval lényegében mindenre elég. Van magyar képviselet meg garancia, és ahogy látom a szoftver. Mondjuk az enyémen alapból Android 4.1 volt, lehet, hogy 4.1.2 feletti verzió erre nem jön már.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. ápr. 17. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!