Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop led kijelzőjét mivel...

Laptop led kijelzőjét mivel kell tisztítani?

Figyelt kérdés
Néztem kifejezett monitor tisztítót de arra lcd és tft volt írva,gondolom lehet vele ezt is tisztítani de azért megkérdezem!
2013. márc. 25. 10:43
 1/3 tamasoft ***** válasza:
Ugyanúgy lehet, mint a többit, az, hogy LED azt jelenti, hogy a monitor hátsó világítást led-ek biztosítják, és nem fénycső, mint a régiekben. Ennyi a különbség nagy vonalakban.
2013. márc. 25. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jó hozzá,mert már azok is műanyagosak voltak,nem úgy,mint a crt monitorok képcsöve.
2013. márc. 25. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
en lefektetem a gepet, hogy a kijelző legyen vizszintes, es a leghagyományosabb szórófejes ablaktisztitóval szoktam. evek óta igy csinálom, tökeletesen bevállt. (előtte nem árt száraz, tiszta ecsettel leporolni, a sarkokjat megtisztitani
2013. márc. 25. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!