Mire jó egy TABLET? Miért érdemes venni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 14:12
2/5 anonim válasza:
Én nagyon hasznosnak tartom. Rengeteg olvasmányt megszereztem pdf-ben, így az egyetemi életemet nagyon megkönnyíti, nem kell a sok nehéz könyvet hurcolnom. Pillanatok alatt tudok emailt, facebookot nézni két óra között. Nekem erre nagy szükségem van, a szerelmemmel hiába élünk együtt, nagyon keveset találkozunk, így a gmail csevegőjén szoktunk beszélgetni, ha meló mellett van egy kis időnk. Ehhez is lehet letölteni rá alkalmazást. Plusz rengeteg játékot, és egyéb progit telepíthetsz rá. Határidőnapló, lányoknak "női naptár" ami mindent kiszámol... Szóval nekem 100%osan hasznos! Mondjuk meg kell említenem, hogy nincs okostelefonom, tehát így teljesen ki tudom használni. Ha lenne, nyilván nem sok értelme lenne..
3/5 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet velük netezni, ha éppen nincs wifi elérhetőség? Pl. mobilnet (stick) csatlakoztatható hozzájuk?
2013. márc. 25. 22:28
4/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, én wifit szoktam használni. De biztosan van olyan, amit lehet valamilyen hordozható dologgal párosítani.
5/5 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet velük netezni, ha éppen nincs wifi elérhetőség? Pl. mobilnet (stick) csatlakoztatható hozzájuk?
2013. ápr. 13. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!