Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit mire kell cserélni hogy...

Mit mire kell cserélni hogy jobban menjen a számitógép?

Figyelt kérdés

Feljavitanám a gépem teljesitményét, sajna nem nagyon értek hozzá, most lesz 3 éves a gép de egy csomó új játékot már nem visz el.Remélem jó infókat irok:

2 procceszoros Intel Pentium 4 CPU 3.06 GHz

1023 Mb Ram

Asus extrém AX550

2009. szept. 17. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt tudod tesztelnia gépedet. Kiválasztasz egy játékot, megmondja megfelelő -e hozzá a géped. Ha nem, azt is mi hiányzik hozzá.

2009. szept. 17. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Procid az elég jó, GTA IV-már futna rajta, a RAM-ohoz sztem nem árt még egy 1 Gb-s RAM, a videókártyádnak meg nem tudom a teljesítményét(az AX-es ATI sorozat már elég régi), de szerintem cseréld le egy nVidia-ra ami minimum 512, es vagy esetleg 1 Gb-s legyen!
2009. szept. 17. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Helyedbe mindenképp vennek egy alaplapot ami támogatja az intel 775-ös procikat(elég gyakori).Lehetöleg az alaplap támogassa a DDR2 es ramot vagy 3 asat(egyelöre a 2 megteszi)

+ támogassa a PCI-Expresses video kartyakat.

Ha ez igy össze jönne akkor a procid jo lenne bele azt nem kellene venned.

rambol kijönnél olyan 10 k körül

vga olyan 20-25 k (az már jobb)

+ egy 450-500 as táp se ártana neki(ez olyan 8k- 15 k)

ezen már menne minden.ha még jobb grafikán akarsz játszani cserélj procit is egy nagyobbra(sajnos az intel dragabb mint az amd ,de megéri mert erösebb is)

remélem tudtam segiteni.

2010. máj. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!