Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik a nyomtató?...

Miért nem működik a nyomtató? (sürgős)

Figyelt kérdés
Kifogyott a nyomtatónkból a patron, így vettünk ma újat, de csak feketét, mert csak azt használjuk, színesben nem nyomtatunk, de miután berakom a patront a nyomtatóba, a három kis lámpa közül a bal szélső még mindig villog, de nem tudom miért... Előzőleg benne volt a színes patron kis dobozkája vagy mije is, attól függetlenül, hogy azzal nem nyomtattunk. Ez lehet a baj, hogy csak a kettővel együtt működik? Az előzőt már kidobtam, szóval remélem más a baja...
2013. márc. 23. 22:48
 1/4 A kérdező kommentje:
ja, ha ez számít, akkor a nyomtató márkája hp deskjet 920c
2013. márc. 23. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
A nyomtató tulajdonságoknál ki kell jelőlni hogy csak FF el nyomtatsz és a szines is kell bele mert keresi :)
2013. márc. 23. 23:25
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2013. márc. 23. 23:31
 4/4 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem ugyan ez a problémám, de kicseréltem a színes patront is, és még mindig ugyan ezt csinálja.

Ha tudtok segítsetek légyszi, nagyon fontos lenne!

Köszi :)

2013. ápr. 6. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!