Kék halál játék vagy youtube közben! Mit csináljak?
2 éve vettem ezt a gépet, sajnos már azóta problémám vele, hogy kék halált kap ( hol elfelejti, hol előjön ). Volt olyan periódus amikor fél évig egyszer sem kaptam kék halált, viszont most kb játék elindítása után 4-5 perccel kihal a gépem. ( Sajnos a garanciára azt mondták h erről nem ők tehetnek biztos elrontottam a gépet... ) Azonban én valami kompatibilitásra gyanakszom. A hibaüzenetet már nem írja ki, csak egyszerűen fekete képernyő és ennyi volt...
De azt tudom h vmi driverre panaszkodott első alkalmakkor. Ha játék és youtube megy együtt akkor garantáltan kihal valamikor. Sajna tegnap óta már kb 5 percenként, ha megpróbálok játszani kicsit. Direkt játékra vettem :(. Tudtok vmit mondani? Olvastam h van pár praktika pl Csapatch.exe vagy ilyesmik. Bár nem tudom, hogy az én esetemben ez működik -e.
Gép infók:
Processzor: Intel(R) Core(TM) i3 -2100 CPU @ 3.10 GHz
Ram: 4 Gb ( úgy tudom h alapjáraton csak 2-t adtak volna hozzá és én tetettem mellé még egy másikat velük, szóval 2*2 RAM )
Komponens Részletek Részpontszám Alappontszám
Processzor Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz 7,1 4,9
A legalacsonyabb részpontszám határozza meg
Memória (RAM) 4,00 GB 7,5
Videokártya NVIDIA GeForce GT 430 4,9
Játékra szolgáló videokártya 2807 MB - teljes elérhető grafikus memória 6,3
Elsődleges merevlemez 56GB szabad (98GB összesen) 5,9
Windows 7 Ultimate
RENDSZER
--------------------------------------------------------------------------------
Gyártó Gigabyte Technology Co., Ltd.
Modell H67M-D2-B3
Összes rendszermemória 4,00 GB RAM
Rendszer típusa 64 bites operációs rendszer
Processzormagok száma 2
Tárolás
--------------------------------------------------------------------------------
Összes merevlemez-méret 931 GB
Lemezpartíció (C:) 56 GB szabad (98 GB összesen)
Lemezpartíció (D:) 730 GB szabad (834 GB összesen)
Adathordozó meghajtója (E:) CD/DVD
Grafika
Videokártya típusa NVIDIA GeForce GT 430
Összes elérhető grafikus memória 2807 MB
Dedikált grafikus memória 1024 MB
Dedikált rendszermemória 0 MB
Megosztott rendszermemória 1783 MB
Videokártya illesztőprogram-verziója 9.18.13.1106
Elsődleges monitor felbontása 1152x864
DirectX-verzió DirectX 10
Hálózat
Hálózati adapter Realtek PCIe GBE Family Controller
Az én kékhaláljaimat megoldotta egy driver frissítés.
Ha Nvidia videókártyád van akkor itt választd ki a típusát és töltsd le a legfrisseb drivert : [link]
Amit a windows magától frissít az nem jó? Csak mert ma azt már próbáltam h az Nvidiát frissítem, asszem 2 frissítést is ráraktam a gépre, de nem segített. Bár innen még sosem töltöttem le frissítést. Hátha!
Amúgy még azt is elfelejtettem írni, hogy először a Ram-ra is gyanakodtam, de lefuttattam egy memóriaellenőrzést és mindent rendben talált. Szóval szűkül a kör O.O
Na most kaptam hibakódot is!
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 117
BCP1: FFFFFA80067E73E0
BCP2: FFFFF88004A21198
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\032313-22370-01.dmp
C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-74287-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!