Miért van ez? (kérdésed túl rövid magyarázatod hosszú)
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nekem az lenne a problémám, hogy amikor játszok valamit, és utána kikapcsolom a game-t, akkor olyan, mintha akkor kapcsoltam volna be a gépet. Ez alatt azt kell érteni, hogy a mappákat ha elsőre megnyitom akkor kicsit lassú. Utána már persze gyorsan megnyitja. És ez mindennel így van. Tehát ha én játék után normálisan netezni vagy a gépen akarok valamit csinálni, akkor meg kell nyitnom mindent. Persze nem muszáj, csak én szeretem ha gyors.:)
Remélem valaki érti. :D Választ köszi.
2013. márc. 22. 18:09
1/2 anonim válasza:
Ez sajnos ilyen, nekem is így van. A nagy gépigényű játékoknál kilépés után idő kell a gépnek mire összekapja magát.
Ha borzasztómód idegesít a dolog, akkor RAM bővítés vagy processzor csere javíthat a dolgon, esetleg SSD.
2/2 anonim válasza:
Ez a C illetve D "tulajdonság" hibái. Bővebben kifejtve a te hibád, mert ha től sok adatot pakoltál vmelyikre, az ezért lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!