Hogyan lehet egy 9,30GB méretű játékot kiírni lemezre?
Figyelt kérdés
A dupladvd is csak 8GB körül van. Letöltött játékról van szó, 7db setup.bin fájl van benne, és egy setup.exe, meg a crack. Ki akarom valamire írni, de fogalmam sincs mire kéne. 1db ISO van, tehát nem tudom több lemezre kiírni.
Mi a teendő?
2013. márc. 21. 21:07
2/9 anonim válasza:
Total commanderrel szét darabolod. És rárakod 2 dvd re. Utána egybemásolod a 2 dvd-n lévő fájlokat, utána pedig egyesíted. Vagy bluray.
3/9 anonim válasza:
Feldarabolod winrarral, és úgy írod ki több lemezre. Hátránya hogy a telepítéshez vissza kell másolni az összes lemezt a gépre, ki kell tömöríteni, majd mountolni kell a telepítéshez.
További lehetőségek, Blu-ray lemez, külső HDD, USB kulcs.
4/9 A kérdező kommentje:
Blu ray-re gondolsz? Ahoz nem külön olvasó kell? (bocs, életembe nem láttam még olyat)
2013. márc. 21. 21:12
5/9 anonim válasza:
Így van. Bluray, esetleg dupla oldalas dupla rétegű lemez, ami 15.9 GB...
6/9 anonim válasza:
A Bluray-hez bizony Bluray író is kell...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor szerintem veszek 2db 4,7-es dvd-t, ha más lehetőség nincs. A blu-ray-t hanyagolom szerintem.
2013. márc. 21. 21:15
8/9 anonim válasza:
Jó lesz az 3 db lemeznek is, mert csak a gyártó szerint 4,7-es ;)
9/9 A kérdező kommentje:
Vettem egy 10db-osat, mert filmeket is kéne kiírnom. Tényleg nem volt 4,7, konkrétan 4,3 körül voltak :|
2013. márc. 22. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!