Windows újratelepítésénél lehetséges az, hogy valami kimarad és nem települ fel?
Újraraktam a windows-t, de nem találom sehol a játékokat, eltűnt a paint és a wordpad is. A dokumentumokat (DOC fájl) nem ismeri fel a gép. Hová lettek? Fel tudom tenni valahogyan őket? ...és ha ezek nincsenek meg lehet, hogy más is kimaradt ami esetleg hibát okoz majd a későbbiek során?
Válaszokat előre is köszönöm!!!
A DOC-ot nem is ismeri fel semmilyen alap Windows-os program. Ahhoz MS Office Word kell.
Milyen Windows verziód van? Az üzeltben ahol vetted nem hívták fel a figyelmed, hogy bizonyos funkciók nincsenek benne?
alap játékok mint pl aknakereső nincs fent :) vágom, hogy telepítéskor minden eltűnik :D
nincs szükségem aknakeresőre, csak fura hogy nincs fent. Nincs meg a paint, ami meg kellene és aminek elvileg meg kellene lennie, és wordpad sem, ami szintén kellene... meg még ki tudja mi ... A start/kellékek/szórakozás pl tök üres :D
Szóval ez van. Kellene a paint és a wordpad legalább
a telepítőt kölcsön kaptam egy ismerősömtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!