Tudtok valahol a géphez olyan olcsó kormányt és pedált, aminél a kormányt el lehet rendesen forgatni?
Euro Truck Simulator 2-vel játszok és nagyon szeretnék hozzá kormányt és pedált, de olcsón. Legszívesebben olyan kéne, amin három pedál van, tehát lehet váltani. Olyat csak a Logitech g25, vagy g27-et találtam, de azok 50 meg 60 ezer forintok és használtan sincsen 30 ezer alatt. Az Auchan-ban láttam kettő pedálosokat olcsón, 10 vagy 12 ezerért de ott az a baj, hogy a kormányt csak félig lehet elfordítani. Itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=X3trzTjQQDg
A kamionnal pedig nem lehet úgy rendesen elfordulni, hogy a kormágyt csak ennyire lehet elfordítani. Tudtok valahol olyan kormányt 10 és 20 ezer között, amit legalább teljesen el lehet fordítani balra és jobbra?
Saitek R440 használtan lehet csak kapni de nagyon jó kialakítása van és ötletes rögzítője.
én 5000Ft-ért vettem nagyon jó kis cucc egy 24V-os villanymotor hajtja ami iszonyat erős hatásokra képes.
és nem a megszokott potméteres érzékelője van hanem infraszenzoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!