Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A videó kártyám ventilátora...

A videó kártyám ventilátora nagyon zajos. Ha megállítom az problémás lehet?

Figyelt kérdés

A gépemben a videó ventilátora már nagyon de nagyon zajos és egyre csak zajosabb.

Ha lekötöm a ventilátort az tehet benne kárt?

Vagy mit tegyek vele?

Egyébként ha hozzányúlok és lassúl már nem zúg annyira,de nem tarthatom örökké!

Köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 19. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Cseppents egy kis olajat a tengelyre. Leállítani meg nem szabad mert nagyobb áramom vesz fel, és le is éghet. De akár az alaplap is egy olcsóbb fajtánál. + a videó kártyád is besülhet.
2013. márc. 19. 14:17
 2/6 A kérdező kommentje:

ha egy kis olajat csöppentek bele az nem baj?

köszönöm

2013. márc. 19. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
nem. De tényleg elég egy csepp. Elvileg a hátoldalán lennie kell egy kis matricának. Az a porvédője is egyben. Azt szedd le nyugodtan, és látni is fogod a forgó részt. Egy csepp háztartási olaj a tengelyre, és ha az volt a baja, akkor nagy esélye lesz rá hogy nem fog tovább zörögni. Ha nem az volt a baja, akkor csavarokat is nézd meg nem e lazult ki valahol. És beremegteti az egész kártyát.
2013. márc. 19. 15:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Helló!

Tettem bele egy kis olajat de nem lett jobb! :(

Valamint jobban megnéztem és tapasztaltam hogy lötyög izeg mozog egy kicsit a ventilátor.

mindent megpróbáltam de semmi zaj csökkenés

Lehet hogy felvogja adni a szolgálatot mert már néha ijesztő annyira zúg! :(

Köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 19. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
hmm:I ha nagyon lötyög benne a ventilátor, akkor sajnos az olaj sem segít. Esetleg annyit tudsz csinálni, ( bár kérdés hogy hogy van elhelyezve rajta a venti) pár 100 ft ért lehet kapni kisebb ventilátorokat pc boltokban. Ss házilag rá tudnád te is rakni. Esetleg ha leírod a kártyád nevét több infót tudnék adni hozzá.
2013. márc. 19. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Üdv!

Köszönöm a segítséget!

Adtam még neki jócskán olajat és most már nem zúg annyira. Egyenlőre megteszi.

Köszönöm én nem tudtam hogy lehet olajat bele tenni! :)

2013. márc. 19. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!