Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HP F390 nyomtatómnak miért ez...

HP F390 nyomtatómnak miért ez az üzenete: "nyomtatópatron probléma"?

Figyelt kérdés

Tehát jó pár éve kiszolgál a nyomtatóm, elég sokat is nyomtatok. Hol eredetit veszek bele, hol utángyártottat, de leginkább az utángyártottat használtam.

Történt, hogy kb 2hete délután még nyomtattam, este pedig már azt írta ki, hogy nyomtatópatron probléma.

Gondoltam kifogyott a tinta.

Tegnap vettem új patron, beteszem, és ugyan úgy hibaüzenet, és villog a nyomtatón a piros led, és a "E" jel. Kivettem, visszavettem, jó. Megigazítottam jó, tinta nem fogyhatott ki mert új van benne, viszont a tintaszitnet 0-nak jelzi.

Mit tehetek most???

Köszi ha segítetek!

2013. márc. 18. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyes nyomtatóknak van egy beállított nyomtatási oldalszám, amikor egyszerűen megáll(hibát jelez)

Ha ez a hiba szakember tudhat segíteni rajta

2013. márc. 18. 15:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Hát akkor gondolom annyibba kerülne ez a szakember mint egy új nyomtató :(

2013. márc. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!