Hogyan lehet zárolt facebook fiókot ujra aktiválni? Sehogy sem tudok belépni se uj jelszóval sem pedig a régive.
1. Igen valószínűtlen, hogy facebookon küldött üzenetben olyan vírust kaptál ami az üzenet megnyitásával önállósította magát és kizárólag facebook posztokat készít, ill. nem hagy belépni.
2. Zárolt facebook accounttal nem lehetne posztolni semmit, mivel a zárolt vagy felfüggesztett fiók a facebook ideiglenes (és egyetlen) account deaktivációs lehetősége.
3. Ha nem te zároltad, akkor (bár fogalmam sincs mégis hogy kivitelezted) a jelszó emlékeztetővel próbálkozhatsz, ha jól emlékszem kötelező beállítani regisztrációkor.
Előző vagyok.
4. Az lehet még, hogy adathalászat áldozata lettél. Ez esetben szintén a 3. pontban leírt jelszóemlékeztetővel próbálkozhatsz, de ha megszerezték a jelszavad, az értesítési e-mailcímet is módosították már.
Én szintén így jártam, nem tudok belépni az oldalamra!Az alábbi üzenet jelenik meg:
Your browser has been infected with malware. You may have been infected when you clicked on a link to watch a "shocking video" from a friend's status update or visited a website claiming to offer special features on Facebook. For example, there are sites that claim they can show you who's viewing your timeline, change the color of your timeline or help you remove your timeline completely. These features don't exist.
Once infected, these malicious extensions spam your facebook friends and steal your personal information. We will help you remove the malicious extensions from your browser. Please click continue to begin the process.
Köszike a segítséget ,probáljozom ,de még mindig semmi. Most töltöttem vírus ölő progit és semmi. Námal egyábként a következő szöveg jelenik meg:
Your account is temporarily locked
Your browser has been infected with malware. You may have been infected when you clicked on a link to watch a "shocking video" from a friend's status update or visited a website claiming to offer special features on Facebook. For example, there are sites that claim they can show you who's viewing your timeline, change the color of your timeline or help you remove your timeline completely. These features don't exist.
Once infected, these malicious extensions spam your facebook friends and steal your personal information. We will help you remove the malicious extensions from your browser. Please click continue to begin the process.
A folytatásra kattintva pedig egyszerűen ledob.
Infos ismerősöm sajnos nincs :/ De szertintetek szervuzes megtudná csinálni ??
Ugyanez a baj. :S
Sikerült megoldást találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!