Ti is ki szoktatok nyomtatni új borítót ha a vásárolt játék már platinum borító-s?
Figyelt kérdés
Én nem szeretem a platinum borító-t és mindig szerzek normálisat. Ti nem vagy ez csak nálam van így ?
Köszi a válaszokat.
2013. márc. 17. 13:25
1/4 DaniKacsa :P válasza:
Nagyon ugy nez ki, hogy csak te vagy igy ezzel. Az emberek tobbsege ha megvesz egy jatekot (ha egyaltalan megveszi), azzal torodik hogy jatszon vele, nem hogy egy verbeli gyujtokhoz hasonloan felkesziti a hordozo mediat, hogy 10 ev mulva komoly ertekeket erjen. :)
2/4 miért.én? válasza:
Engem személy szerint marhára nem foglalkoztat, hogy milyen borítója van egy filmnek, vagy egy játéknak, de ismerek olyat, akit igen. Kérdeztem már tőle, hogy miért érdekes ez, hisz rajta kívül senkit nem érdekel, de ő azt mondta, így érzi jól magát. Szerintem ez ugyanaz a szitu.
3/4 A kérdező kommentje:
1 kösz de használj már ékezeteket légyszi.
2 Én úgy fogom fel h simán letölthető ilyen borítós oldalról full ingyen a normális és akkor már mért ne.
Beteszem egy spec progiba az átméretezi arra amire kell és mehet is a nyomtatóra és kész is.
De olyan is volt nekem nem tesztet a gyári borítója és ezért szereztem másikat.
Megtehetem :)
2013. márc. 17. 13:51
4/4 miért.én? válasza:
Ha ez téged megnyugtat, és(vagy) örömöd leled benne, miért ne csinálnád. Senki nem fog érte megkövezni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!