UPC Hét napja nem kapott jelet az adatkártyám (tv), mivel nem tartózkodtam otthon, le volt áramtalanítva. Most nincs engedélyező jelem, mit csináljak?
várd meg az automatát mert fogja mondani hogy melyik gombot nyomjad meg munkatársunkkal való beszélgetéshez
de mivel ma szombat van nem biztos hogy van ügyfélszolgálat
1221, a UPC telefonos ügyfélszolgálata
Információk a 1221-es számon helyi tarifával (UPC-s telefonszámról ingyenesen) hívható telefonos ügyfélszolgálatunkról
Otthonából is kényelmesen elérheti ügyfélszolgálatunkat, hiszen munkatársaink minden munkanap 7 és 21 óra között rendelkezésére állnak a 1221-es telefonos ügyfélközpontunkon keresztül, mely a jogszabályoknak megfelelően minden telefonszolgáltató hálózatából és minden településről helyi hívás díjával, úgynevezett"kék" számként érhető el. (A helyi hívás díján felüli költségeket társaságunk fizeti meg az Ön telefonszolgáltatójának.) Ennek a hívásnak a tarifája az Ön telefonszolgáltatójától és az előfizetett díjcsomagjától függően eltérő lehet. UPC telefonról a hívás természetesen díjmentes. Interaktív telefonos rendszerünk segítségével pedig a nap 24 órájában kaphat tájékoztatást, illetve tehet hibabejelentést.
Sajnos Hétfőig várnod kell
Próbáltam kivenni a kártyát, semmi változás, a smartkártya lejárt hibaüzenet van.
Várom a telefonszámot, köszi.
Sikerült megoldani a problémát.
- kiderült, hogy nem is a UPC-hez tartozom, hanem a UPC direkthez.
- a UPC direkt ügyfélszáma nem 1221, hanem 0640 150 150
- Azonnal, készségesen áltak a problémához (megjegyzem, a UPC-nél senki nem vette fel a telefont)
- Küldtek egy aktiváló jelet és már működik a tv.
- a problémát az okozta, hogy több mint egy hétig áramtalanítva volt a modem.
- Saját magamnak nem tudtam volna semmilyen módon aktiválni a smart kártyát, mindenképp ilyenkor fel kell hívni a központi számot a problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!