Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Több lesz a számlám? (Többi lent)

Több lesz a számlám? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Vettem egy tabletet nettel és nincs túlforgalmazási dìj, plusz kértem hozzá a korlátlan böngészést. Elkezdtem online sorozatot nézni és kiìrta, hogy 'adathasználati figyelmeztetés' és mutat grafikonokat, meg oda van ìrva, hogy ez az eszköz által mért adat és a szolgáltató máshogy számlászhat. Akkor most ez pénzbe kerül és több lesz a számlám is?

2013. márc. 15. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs túlforgalmazási díj, akkor annyit fizetsz, amennyit. Ha eléred a havi keretet, belassítják (asszem EDGE sebességre)

Online videókat sose nézz mobilneten, ha teheted, akkor kapcsold be a WiFit, vagy gépen.

Az meg, hogy grafikonokat mutat, az valamilyen mérőprogram a tableten, és csak tájékoztat, hogy az általa mért adatok különbözhetnek a mobilszolgáltató adataitól.

2013. márc. 15. 21:40
 2/6 A kérdező kommentje:
10Gb-ot használhatok fel. Akkor ha az megvan, csak lassítják? Miért ne nézzek online filmet mobilneten?
2013. márc. 15. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Felhívod őket, és megkérdezed.

A kisujjunkból szopjuk ki hogy milyen szolgáltatónál milyen csomagban vagy??

Azért ne nézz mobilnetről sorozatot, mert feleslegesen lezabálja az adatforgalmad nagyon hamar.

2013. márc. 15. 23:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Normálisan is el lehetne mondani, sztem... ez egy olyan oldal ahova kérdéseket lehet kiírni ha nem tűnt vna fel!
2013. márc. 17. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de kurv@ra sehol nem írtad le, hogy milyen díjcsomagod, szolgáltatód van, persze ezekkel az infókkal mi is googleztünk volna, amit Te is megtehettél volna.

Ezek után még mindig nem írod le, csak azt mondod Én mondjam el neked normálisan...

No comment, komolyan.

2013. márc. 17. 15:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Az első kommentemben ott van, h 10gb, a kulcsszavaknál meg h telenor. Hülye vagyok az ilyen dolgokhoz azér ìrtam ide. Felhívni meg nem tudom őket, mert t mobilos a telefonom. Szalon meg messze van a lakóhelyemtől és nem tudok csak úgy beruccani, mert reggeltől estig dolgozom. De tudod mit, bocsi, hogy feltettem ezt a kérdést.
2013. márc. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!