Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért húzódik ki a billentyűze...

Miért húzódik ki a billentyűzetem magától, és a fülhallgatómnak miért megy el időnként a hangja?

Figyelt kérdés
A billentyűzetem: Random játszok, és egyszer csak nem érzékel semmit. Hátra kell másznom, ki-be húznom, és olyankor jó. Újabban, már hogy jó legyen vagy 3-4szer ki kell húznom, majd vissza kell dugnom. Melyik része kuka? A billentyűzetem vége, vagy a gép bemetele? A fülhallgatóm: Nagyba használom, és egyszer csak elmegy a hangja. Kibe kapcsolom a hangszórót amibe be van dugva, és megy. A madzagát pedig kibe tudom dugdosni kb. 20 centin keresztül, és az sem mindegy, hogy hol van, mert nem mindig megy. A billem kb. 2-2,5 éves, a fülhallgatóm pedig megvan vagy 12 éves, mert amit legutóbb vettem újat, az 6 hónapot bírt...

2013. márc. 14. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Vezeték nélküli?
2013. márc. 14. 15:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Mind a kettő vezetékkel működik.
2013. márc. 14. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Legközelebb írd oda a márkát és a típust, hogy miket használsz. Ha azt írod, hogy rossz valamid, és nem írod oda, hogy pontosan mi az, akkor kitörölhetjük a seggünket vele, nem tudunk normális válaszokat adni.
2013. márc. 14. 15:33
 4/7 A kérdező kommentje:
A billem az perixx ha minden igaz, ez van ráírva... A fülesem meg ami most van az egy kb. 12éves Philips, és ami tönkre ment 6 hónap alatt, az A4TECH.
2013. márc. 14. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt A4TECH-es fülesem, nekem se bírta tovább mint 1 év, többet nem is vettem. Lehet jó márka, sokan szeretik, de átlagos használat mellett ne bírjon ki 1 évnél többet, az a röhej kategória. Többet rá se néztem, erre a márkára, ezek szerint jól tettem.

a Pirexx billentyűzeteiről, meg nagyon megoszlik a vélemény. Gyakorlatilag ha bármelyik népszerű típusra rámész, amazonon, egyéb fórum customer review-jait nézve, ahány maxos értékelés, annyi negatív társul hozzá, ami gáz.

Szerintem az alaplapi kapcsolókkal nincs semmi probléma, ha azzal lenne baj, akkor egyáltalán nem szólna semmi, vagy legalábbis az ide oda helyezés, be-ki dugdosás nem oldana meg semmit.

Nem tudom mennyit szándékozol, milyen használatra fülest vagy billentyűzetet venni, de ha füles akkor mostanában Ozone, ha billentyűzet akkor Roccat. 15-16 ezres nagyságrendek. Persze ha régebbi géped van, akkor fölösleges Ozone-t meg Roccatet venned.

2013. márc. 14. 15:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A gépem az egész új. Legalábbis nem rossz. A hangkártyám is 7.1es, egyedül ezekkel van probléma mindig. Meg a hangszórómmal, mert nem túl jó. De ha majd veszek új fülest, meg billentyűzetet, akkor megfogadom a tanácsodat! Köszi!
2013. márc. 14. 15:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Még egy gyors kérdés ha nem gond. Az mitől van, hogy mint előbb írtam nincs mélynyomó a hangszórómban, de ha bedugom a telós fülesemet, ami kitudja adni az egész mély hangokat is, akkor ott miért szól PC-n? Ez olyan furcsa számomra.
2013. márc. 14. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!