Szfecó98 kérdése:
Laptopot szeretnék venni első sorban játékra 140-150 ezer között mien laptopot ajánlottok ebben az árban?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem játékra való de egy gépet nem cipelhetek magammal.2013. márc. 14. 14:51
1/3 anonim válasza:
Pont az előbb volt egy ilyen kérdés. Neki ezt linkeltem. Ennyiért jobbat ritkán, vagy egyáltalán nem kapni.
Ezalatt nem érdemes venni laptopot ha játszani szeretnél. Átlagba 150 alatt semmi féle képen nem lehet találni olyat amivel elfutnának a játékok. De inkább még gyűjtögess egy keveset. 170 től jobban kapsz. De kérdés h mikkel szeretnél játszani. Ez az újabbakat is viszi. Olyan medium környéke grafikán. A nagyobb gépigényűeket low-on.
2/3 anonim válasza:
Az előző ilyen kérdésnél is leírtam, hogy a laptop nem játékra való. Ha játszani akarsz PC/konzol.
3/3 A kérdező kommentje:
Azon a laptopon amit muratatok menne a far cry 3 tomb raider vagy bármely cod stb......?
2013. márc. 15. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!