Nokia 500 GPS problémák?
Üdv!
Nokia 500-as készülékem van. A gps egy darabig nem működött, és olyanokat írt ki, hogy 'Erről a helyről nem indítható autós navigáció'...mosr megoldottam egy frissítéssel, most már navigál rendesen, csak nincs hang. Kínálja lehetőségként a 'Hungarian-female'-t, de azt írja ki, ha le akarom tölteni, hogy 'a kapcsolódás sikertelen volt. Kérjük próbálkozzon újra'. Minden egyéb netes opciónál ugyanezt írja ki a Térképek alkalmazásban. (időjárás, stb...). T-mobile-os vagyok, mobilnet nincs, -netstarttal ki is van kapcsolva...de van wifi, és valamiért nem akarja elérni a wifit. Miért? Ha esetleg nem tudtok megoldást, érdekelne, kb. mennyi pénzt jelentene ez nekem, ha t-mobile nettel tölteném le (nem vagyok előfizetéses)
Pfff...:S
Gyalogos utasításokkal 2k, annyit meg nem akarok ért kiadni, inkább letelefonálom, az arra van...esetleg nem tudtok vmi megoldást, mi a problem a wifivel?
Ui.:köszönöm a választ:)
Szia!
Szoftverfrissítés megoldja...(nálam igen),de nem suitos hanem phoenix progival.Add le szervízre t-mobilnál.Ha már nincs rajta hűség idő akkor nokia szervízben is leadhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!