Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit rontottam el a számítógépe...

Mit rontottam el a számítógépen a hang beállitásnál?

Figyelt kérdés

A gépen a hang beálitásainál valamiket letiltottam és azota nem szolnak a hangszorok sem az USB-s fejhalgatom csak akkor ha átdugom másik USB nyillásba.

És ami még érdekesebb hogy nem is látom most már egyiket sem. Ez nagyon zavar engem és nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem ebben segiteni.

Ezen a helyen "kutattam"

[link]

Egy ilyen helyen pedig letiltottam valamit és nagyon megkeseriti a filmézös pillanataimat.

[link]

2013. márc. 12. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

vissza kell állítani hogy hangszoro legyen ne a digtális (SPDIF)

[link]

2013. márc. 12. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy inkább egy rendszer visszaálítást csinálj
2013. márc. 12. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

ennél a képednél ha fel görgetsz a tetejére , milyen választási lehetőségek vannak?

2013. márc. 12. 15:56
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

És hogy kell rendszer visszaállitást csinálni?

(És nagyon köszönöm a gyors válaszadást!)

2013. márc. 12. 16:05
 5/7 A kérdező kommentje:
De ha kihuzom a mikrofont akkor eltünik az első két kettő és csak az a digitális SRC vagy mi marad...
2013. márc. 12. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:

ez az usb multi chanel van neked alapértelmezetre állítva, elvileg ez a jó, csak nem tudom mi ez az usb dolog? jack dugót hsználsz nem hangnak?

a renszer visszaállítást meg úgy kell hogy: starmenű > Kellékek > Rendszereszközök > Rendszer visszaállítás,

kat rá és a feljővő mappában tovább gombra katt, kövesd az utasitásokat, és akkor egy kórábbi időpontra vsza állítja a géped,tegnapra vagy az előttire, és akkor vissza ál a hang is

2013. márc. 12. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. márc. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!