Mit rontottam el a számítógépen a hang beállitásnál?
A gépen a hang beálitásainál valamiket letiltottam és azota nem szolnak a hangszorok sem az USB-s fejhalgatom csak akkor ha átdugom másik USB nyillásba.
És ami még érdekesebb hogy nem is látom most már egyiket sem. Ez nagyon zavar engem és nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem ebben segiteni.
Ezen a helyen "kutattam"
Egy ilyen helyen pedig letiltottam valamit és nagyon megkeseriti a filmézös pillanataimat.
vissza kell állítani hogy hangszoro legyen ne a digtális (SPDIF)
ez az usb multi chanel van neked alapértelmezetre állítva, elvileg ez a jó, csak nem tudom mi ez az usb dolog? jack dugót hsználsz nem hangnak?
a renszer visszaállítást meg úgy kell hogy: starmenű > Kellékek > Rendszereszközök > Rendszer visszaállítás,
kat rá és a feljővő mappában tovább gombra katt, kövesd az utasitásokat, és akkor egy kórábbi időpontra vsza állítja a géped,tegnapra vagy az előttire, és akkor vissza ál a hang is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!