Vélemény? =) (Tablet)
euronics.eq.hu/Termek/myaudio-816dcc-fekete-p109998.html
Ha gond van vele,írjátok le légyszíves! Köszönöm! ;)
xD
Kérdezővel már megbeszéltem a tökéletes tabletet.(PM be)
Kérem tablethez nem értők ne írjanak habartságokat..
Na akkor amit először ajánlottam annak a lebutított változatát ajánlom nyugi nem exrém lebutított :)
Először is a 8 átmérőt választottam mindenképp mivel az kézre áll és a képernyő véget lassabban merűl :)
Mivel írtad hogy otthoni célokra és néha utazásra is használnád így egy aranyközéputat választottam 4700 mAh aksít ez biztos kielégíti az elvárásaidat.
AML8726-M Cortex-A9 procival rendelkezik vagyis
2 magos processzor ami 1.5ghz működik és (csak fejből
mondom 4magos 250mhz GPU-(videokártya)
Ennek bőven elég kell lennie a legjobb játékokhoz is de ne Razer tabletű játékokra gondolj :)
1 GB RAM mal rendelkezik szóval bőven van helyed egyidejűleg több dolgot futtatni..
Egy kis extra : Játék vagy videó lejátszás a TV-n a beépített HDMI csatlakozón keresztül
USB porton keresztüli bővíthetőség: USB 3G modem, USBkulcs, USB merevlemez, billentyűzet, egér
A tablet neve: Prestigio MultiPad 8.0 Pro DuoPMP5580C_DUO)
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=86jCWyR2W3k
Most nem szeretnék 20 oldalon át írni egy cikket :)
Minden tablet PC nél van ilyen.
Gondolom nem úgy kívánod használni a tableteket hogy elfektetve nézed :)
Hanem magad elé tartod ....
Egyszer ezt olvastam és bennem maradt hogy
^Ez nem egy TV hogy tökéletes képet kéne adnia mivel a TV-t nem lehet folyamatosan mozgatni és minden szögből jól kel látni ugye erre törekszenek de ha azt a kicsi tabletet tudod mozgatni akkor nem kel vele kínlódni mivel minig úgy tartod hogy neked jó legyen)+pénz takarítás
Azthiszem 120.000ft fölött már vannak olyan tabletek amely minden óladról jó betekintési szöggel rendelkeznek.
S semmi kedvem mind az 23 üzenetet bemásolni ku** segítség hogy jó tablet az aztán nagyon sokat meg tud a kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!