WINDOWS 7nél hogyan tudom vissza hozni a hangot?
Figyelt kérdés
Az előbb telepítettem Windows 7et, és eltűnt a hang. Letöltöttem ilyen bigyókat, de semmitől sem jön vissza. Valaki segítsen lécci.:)2013. márc. 11. 19:36
1/6 A kérdező kommentje:
felpontozok mindenkit, csak írjatok már valamit kérlek:(((((((
2013. márc. 11. 19:37
2/6 anonim válasza:
"Az előbb telepítettem Windows 7et, és eltűnt a hang"
Ezt kapásból nem értem. Ha egy oprendszert telepítesz akkor az a természetes, hogy nincs hang...
"Letöltöttem ilyen bigyókat, de semmitől sem jön vissza"
Szintén sokatmondó infó.
Ha teljesen új oprendszert telepítesz akkor nincs rajta hang. Ahhoz az alaplaphoz kapott CD-ről kéne az audiodrivert feltenni. Ha ez a CD nincs meg akkor bonyolult lesz ez neked...
3/6 A kérdező kommentje:
hát előtte xpm volt, azon ment a hang :D aztán amikor ezt telepítettem, már nem volt hang.
bővebben?
2013. márc. 11. 20:01
4/6 anonim válasza:
Telepíts fel egy programot. pl: Piriform Speccy vagy Aida64 vagy Everest, és nézd meg a hangkártyád nevét.Ha ez megvan akkor tudunk segíteni a továbbiakban.
5/6 anonim válasza:
Írtam! Ha új oprendszert telepítesz akkor kapásból nincs hang internet és néha a kép sem tökéletes. Ezért kell oprendszer telepítése esetén audio driver, VGA driver és LAN driver. Ezeket általában fel kell tenni a gépre, hogy minden működjön. Ezek az alaplaphoz adott CD-n vannak. Ezeket fel kell tenni. Ha nem érthető akkor kérj meg olyant, aki legalább látott már ilyent vagy tedd fel te...
6/6 A kérdező kommentje:
megkértem, segítettek is valamit :D azt mondják a hangfalaimmal lehet a gond, de azok eddig tökéletesen működtek, és nem hiszem, hogy csak úgy elromlottak volna :"D drivert vagy mit telepítettem
2013. márc. 11. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!