Mit tegyek ha kb. fél deci víz borult a laptopom billentyűzetére, majd befolyt a gépházba is?
Figyelt kérdés
Leszedtem a billentyűzetet, kitörölgettem ahol elértem és fejjel lefelé fordítottam 2 napra, de hiába, mert azóta nem indul el rendesen. Bekapcsolom, aztán megjelenik a Windows kezdőablakja és 1 perc múlva lefagy. Szerintetek végleg elromlott, vagy csak még száradnia kell? Elképzelhető, hogy nem fog magától helyre jönni? Még csak 10 hónapos, szinte vadi új gép. Az lehetséges, hogy minden adat elvesszen róla? A víz sima szénsavmentes ásványvíz volt.2013. márc. 10. 21:06
11/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nincs gyereked... :-) Előre is sok sikert hozzá. Ha lesz rájössz, hogy ez nem így működik! Soha nem bíznék rá egy gyerekre de semmilyen elektromos készüléket, de elég ha van egy kreatív, lehetelent nem ismerő gyerek, és annak mondjuk egy testvére akit elviszel wc-re, nem sok 1 percig nem látod a másikat és meg is van a baj. Mivel nincs két szemed és osztódni sem tudsz (legalábbis én nem), akkor az ilyen nagyon fájó balesetek előfordulnak.
2013. márc. 10. 21:55
12/14 anonim válasza:
értem.
hát sajnálom, de itt zárlat lesz szerintem.
13/14 A kérdező kommentje:
Azért köszi a segítséget! Remélem a zárlat okozta hibát/sérülést adatvesztés nélkül ki lehet javítani!!!! Megörülnék, ha bármilyen adatom elveszne!!!
2013. márc. 11. 23:22
14/14 anonim válasza:
Szabad kérdezni mi lett a vége a történetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!