Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Metin2ben egy karakter zaklat...

Metin2ben egy karakter zaklat és nem tudom mit csináljak vele? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem játszani és van egy kari aki folyton utánam jön. Vadásznom kéne de nem tudok mert elveszi előlem a vadat. Harcolni akar velem de egy birodalomhoz tartozunk. Nem tudok így fejlődni. Ha ráírok nem ír csak óőüöúáé betűket. Lehet ezt jelenteni? Vagy mit tegyek?
2013. márc. 10. 09:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
lehet jelenteni a GM-nek, de ha valami gagyi tort szeron vagy akkor sok jora ne szamits
2013. márc. 10. 09:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tom hogy hogy kell jelenteni még most kezdtem el. Én még csak 11 szinten vagyok. Azt se tom h mi micsoda :) :D
2013. márc. 10. 09:18
 3/13 A kérdező kommentje:
De mondjuk komoly szándékomba áll hosszasan játszani de így nem fog menni.... :(
2013. márc. 10. 09:19
 4/13 anonim ***** válasza:
dilis egy alak lehet hogy hivjak?
2013. márc. 10. 18:06
 5/13 A kérdező kommentje:
laszlo23 bolond egy alak vki nyírja ki :)
2013. márc. 10. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:
sajna nem ismerem
2013. márc. 11. 08:36
 7/13 anonim ***** válasza:
irjal tobb infot laszlo23-rol pl hanyas szintu vagy mikor szokott jatszani
2013. márc. 11. 08:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Tegnap még 20s szintű volt sura és délutánonként általában fent van és mindíg követ vkit. Nagyjából ennyi.
2013. márc. 11. 10:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehetseges h élvezi ezt a zaklatast ez a hobbija .Nagy ivbol probald elkerulni de ha nem sikerul akk teleportalj el mert o nem tudja hova mesz (arra az oregre gondolok nem a kapura)es 1 kis ido mulva menj vissza.Ha ott talalod es o kihiv parbajra fogadd el mert lehet csak fitogtatni akarja az erejet.Ugyan nincs semmi esejed (amugy csak szolok nem szabad hasznalni voros italt).Le fog gyozni es békidethagy remelem=)
2013. márc. 11. 16:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam fent játszani de nem láttam. De ha legközelebb látom akkor elfogadom a kihívását. Igaz kicsinál mert magasabb szintű de üsse kő. :)
2013. márc. 12. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!