Miért nem észleli a laptopom a telefonom memóriakártyáját? Eddig sosem volt ezzel problémám, most napok óta hiába próbálkozom?
Úgy van, hogy ki kell venni a telefonból a memóriakártyát és van egy memóriatartó, amibe bele kell tenni és úgy a géphez csatlakoztatni, mintha pendrive lenne.
Jól teszem bele, jó helyre dugom a gépen is, ennyire azért nem vagyok béna.
A tálcán látom, hogy ott a kis ikon, amit az eltávolítás előtt használok és hangot is ad a gép, ahogy szokott, de nem tudom megnyitni a sajátgépből, azt írja ki, hogy "helyezzen be lemezt."
Mi lehet az oka? Mit csináljak?
Nálam is ez van, de az okát én sem tudom.
Úgy oldottam meg, hogy vettem "rendes" kártyaolvasót (értsd jobb minőségűt), ami USB-porton keresztül csatlakozik a géphez és van hely a micro SD-kártya számára is benne.
Azóta működik.
(Azért egy másik PC-n is ki kellene próbálnod.)
Köszönöm!
Más gépen próbáltam, ott működött. Sőt, a telefonomban is működött a memóriakártya, de miközben ezt ellenőriztem a telefonomban, kiderült, hogy be lett állítva egy blokkolás. Valószínűleg emiatt nem észlelte a laptop a mem.kártyát, mert miután feloldottam a blokkolást, probléma nélkül működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!