Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet resetelni Canon MP282...

Lehet resetelni Canon MP282 patront?

Figyelt kérdés
Újratöltöttem, csak kéne resetelni, hogy tudjam használni is, de sehol sem találok leírást róla, ami van, az meg nem ehhez a típushoz van.

2013. márc. 8. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen nyomtatót használok én is, és többször töltöttem újra, de még eddig ilyenről nem is hallottam.

Bepattintod a foglalatba, aztán hadmennyen .

Vagy neked valami hibát ír ki ? Után töltött patronoknál gyakori, sőt általános a hibaüzenet, de attól még szoktak nyomtatni. Nekem rendre üresnek látja a teli patront, amit a monitoron, és a nyomtatón is jelez, de ettől még működik.

2013. márc. 9. 05:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Már mindegy :) megtöltöttem, csak ugye továbbra is azt írta, hogy üres a patron, de 5 mp-ig nyomva tartottam a vissza gombot, úgyhogy most jó, csak villog a led :)
2013. márc. 11. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!