Nikon D7000-hez milyen memóriakártyát ajánlanátok?
A Class (2-4-6-8-10) jelölés adja meg a sebességet. Minél nagyobb, annál gyorsabb lesz, és ez befolyásolja a sorozatképek készítését is. Minél nagyobb a kapacitás és sebesség, úgy nő az ár is.
Azt nem írtad milyen területen fotózol, nekem egy napi 8 órás esemény fotózásánál kb 500-800 kép is készül, és azt a 8 GB-os kártyán egyben tudom tárolni. Nem igazán fordult még elő hogy másikra lett volna szükség. És ezek 10 Mpx-es képek, amiknél nagyobbra szintén ritkán van szükség. A netre vagy egy újságba sem kerül 1-2 Mpx-nél nagyobb kép fel, de sokszor még akkorák sem.
Sandiskra még senki nem panaszkodott,én itt vettem tényleg 45mb/s a kártya sebessége!!!
de amúgy A gyártó által jóváhagyott
memóriakártyák
A következő SD memóriakártyákat tesztelték és jóváhagyták a D7000-hez történő használatra.
Videorögzítéshez 6-os, vagy annál magasabb osztályú írási sebességre képes kártya ajánlott.
Ha alacsonyabb osztályú írási sebességű kártyát használ, a felvétel hirtelen befejeződhet.
Más típusú memóriakártyákat nem teszteltünk. A fenti kártyákkal kapcsolatos bővebb
információ a megfelelő gyártótól szerezhető be.
SD memóriakártyák SDHC memóriakártyák 2 SDXC memóriakártyák 3
SanDisk
1 GB, 2 GB 1
4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB 64 GB Toshiba 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB
Panasonic 4 GB, 6 GB, 8 GB, 12 GB, 16 GB, 32 GB 48 GB, 64 GB
Lexar Media 4 GB, 8 GB
Platinum II 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB —
Professional 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB
1 Ha a kártyát kártyaolvasóval vagy más készülékkel használja, ellenőrizze, hogy a készülék támogatja-e a 2 GB-os
kártyákat.
2 Ha a kártyát kártyaolvasóval vagy más készülékkel használja, ellenőrizze, hogy a készülék
támogatja-e az SDHC-t. A fényképezőgép támogatja az UHS-I-t.
3 Ha a kártyát kártyaolvasóval vagy más készülékkel használja, ellenőrizze, hogy a készülék
támogatja-e az SDXC-t. A fényképezőgép támogatja az UHS-I-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!