Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nikon D7000-hez milyen memória...

Nikon D7000-hez milyen memóriakártyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Én főként a SanDiskeket néztem. Igazából minél gyorsabb kéne, mert pl. sorozatokat is készítenék vele , és a kártyáról-gépre másolás is jó lenne, ha minél gyorsabb lenne. Én pl. a 32GB-s Extreme Pro-t és a 64GB-s Extreme-t néztem.

2013. márc. 8. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:

A Class (2-4-6-8-10) jelölés adja meg a sebességet. Minél nagyobb, annál gyorsabb lesz, és ez befolyásolja a sorozatképek készítését is. Minél nagyobb a kapacitás és sebesség, úgy nő az ár is.

Azt nem írtad milyen területen fotózol, nekem egy napi 8 órás esemény fotózásánál kb 500-800 kép is készül, és azt a 8 GB-os kártyán egyben tudom tárolni. Nem igazán fordult még elő hogy másikra lett volna szükség. És ezek 10 Mpx-es képek, amiknél nagyobbra szintén ritkán van szükség. A netre vagy egy újságba sem kerül 1-2 Mpx-nél nagyobb kép fel, de sokszor még akkorák sem.

2013. márc. 8. 15:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Sandiskra még senki nem panaszkodott,én itt vettem tényleg 45mb/s a kártya sebessége!!!

[link]

de amúgy A gyártó által jóváhagyott

memóriakártyák

A következő SD memóriakártyákat tesztelték és jóváhagyták a D7000-hez történő használatra.

Videorögzítéshez 6-os, vagy annál magasabb osztályú írási sebességre képes kártya ajánlott.

Ha alacsonyabb osztályú írási sebességű kártyát használ, a felvétel hirtelen befejeződhet.

Más típusú memóriakártyákat nem teszteltünk. A fenti kártyákkal kapcsolatos bővebb

információ a megfelelő gyártótól szerezhető be.

SD memóriakártyák SDHC memóriakártyák 2 SDXC memóriakártyák 3

SanDisk

1 GB, 2 GB 1

4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB 64 GB Toshiba 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB

Panasonic 4 GB, 6 GB, 8 GB, 12 GB, 16 GB, 32 GB 48 GB, 64 GB

Lexar Media 4 GB, 8 GB

Platinum II 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB —

Professional 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB

1 Ha a kártyát kártyaolvasóval vagy más készülékkel használja, ellenőrizze, hogy a készülék támogatja-e a 2 GB-os

kártyákat.

2 Ha a kártyát kártyaolvasóval vagy más készülékkel használja, ellenőrizze, hogy a készülék

támogatja-e az SDHC-t. A fényképezőgép támogatja az UHS-I-t.

3 Ha a kártyát kártyaolvasóval vagy más készülékkel használja, ellenőrizze, hogy a készülék

támogatja-e az SDXC-t. A fényképezőgép támogatja az UHS-I-t.

2013. máj. 30. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!