Ha videókazetták közelébe teszem a bakelit, és magnókazetta lejátszót, és így hallgatom őket, akkor romolhat a vhs ek minősége?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm a segítséget! 19/F2013. márc. 6. 20:36
1/5 anonim válasza:
Abban az esetben ha a magnó tartalmaz trafót, igen, ugyanis elég nagy a szórása, pláne a régieknek, így az 50HZ-es brumm szépen megrongálja a mágnese jeleket a kezettán.
2/5 anonim válasza:
Retro power? :)
Ki használ manapság még VHS-t?
3/5 A kérdező kommentje:
utolsó:
Én! :) Fura de jobban szeretem mint a DVD-t,a DVD im 3/4 ami ki volt írva odaadtam rokonoknak és felvettem videóra.Ugyanis a dvd 5 év után kidobható,mivel gyorsan tönkremegy(nálam hamar tönkrementek akadoztak,és nem olvasta be őket több lejátszó se,pedig gyáriak voltak...),de jó a minősége,a kazetta több 10 évet kibír,de romlik a minősége,és nekem tök mind 1 milyen a film minősége,mivel nincs sok időm filmet nézni(így ritkán nézem meg,kevésbé romlik),így a kazettával jobban járok :)
2013. márc. 6. 20:54
4/5 anonim válasza:
Tipp: egyiket se tedd ki közvetlen napfényre, mert el is dobhatod.
5/5 anonim válasza:
Egy jó minőségű DVD nem 5 évig bírja.
Amúgy meg ma, a gyors internet és nagy tárkapacitás világában a fontosabb filmeket megtartod a winyón, a többit meg letöltöd akkor, mikor épp meg akarod nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!