Pete456 kérdése:
Mindig kilép a munkaablakbol a gep akarhol is vagyok. Nagyon idegesito, irok vmit es par masodperc utan kilep az ablakbol. Tudjatok esetleg mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 17:28
1/5 anonim válasza:
Valamilyen program fut, ami időnként elveszi a fókuszt az aktuális programtól, én eddig Adobe Air appoknál figyeltem meg ilyet.
2/5 A kérdező kommentje:
Es akkor szerinted mit erdemes tenni?
2013. márc. 4. 23:52
3/5 anonim válasza:
Milyen gyakran csinálja? Azt kellene, hogy egyesével bezárod a programokat ahányszor fókuszt vált, hátha ki lehet így szűrni.
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kb 5 masodpercenkent kilep, es csak a hatterben futnak programok, en nem hasznalok szinte semmit, csak explorer. (Mire ezt az uzenetet megirtam 5szor lepett ki, szetrobbanok....grrrr)
2013. márc. 5. 12:33
5/5 A kérdező kommentje:
Megoldodott! Egy hulye mobiltelefonos tarsitoprogram volt a ludas, folyamatosan uj eszkozok utan keresett, kikapcsoltam, toroltem a "Sony Companion" programot es azota minden megint rendben. Koszi a segitseget!
2013. márc. 6. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!