Hogyan tudom átrakni a fájlokat egy régi gépemről az újra? (a többi lent)
Figyelt kérdés
a régi gépemen win 7 ultimate van ami teljesen tönkrement ráadásul a képernyője is be van törve tévére kötve szoktam nyomatni amikor a win op rendszer fel mondta a szolgálatot így nem tudom a win áttelepítővel és nem is tudnám merevlemezre mert teljesen szar az új gépemen win 8 van amire szeretném de csak arra tudok gondolni hogy kiveszem a merevlemezt a régi gépből és rákötöm az újra de hogy?2013. márc. 3. 20:22
1/7 anonim válasza:
Kiveszed a vinyót, beteszed egy externál keretbe, usb-n becsatolod és kész.
Vagy ha van az új gépen eSATA csati, akkor azzal közvetlenül.
2/7 anonim válasza:
lanban lehet fajlokat mozgatni ha azonos halozati tipus van kijelolve : otthoni halozat
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs de egy kicsit segíts mert pl.:external keretem nincs és nem is tom mi az :( és hogyan csatoljam be usb-én? annyit tok hogy nincs eSATA kimenet vagy bemenet
2013. márc. 3. 20:38
4/7 anonim válasza:
Extrnal keret:
kb 1500-2000 ft kapsz hozzá usb kábelt, beleteszed a vinyódat és rádugod a gépre USB-vel így fogod látni a sajátgépben, mint a belső vinyót.
5/7 A kérdező kommentje:
akkor az nem mostanába lesz :D de ezért köszi tényleg majd ha sikerül valamilyen csoda folytán megszereznem annyi pénzt leírom sikerült e :)
2013. márc. 3. 20:48
6/7 anonim válasza:
1500 Ft-ot?
LEírom. Ezerötszáz Ft.
kb 2kg kenyér+2liter tej. meg egy tábla coski. vagy max kettő.
7/7 A kérdező kommentje:
jajjj de vak vagyok :DDD Bocsi :) ja hogy 1500 FT akkor rendebe van és honnan lehet venni olyan usb kábelt meg olyan keretet?
2013. márc. 3. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!