Hogyan tehetném személyessé a meghajtót?
Vagy létezik üres mappába való csatlakoztatás, és ha a saját felhasználói mappádat személyessé tetted, abban létrehozhatsz egy üres mappát, amibe diskmgmt.msc nevű lemezkezelő-particionáló progival csatlakoztatod.(start menü futtatásba írd be, minden win tartalmazza)
Ebben a változatban egy Linux CD-vel bootolva a gépet viszont esetleg láthatja a dolgaidat a másik fél. ugyanis nem titkosított a dolog, csak a hozzáférés tiltott amíg fut az operációs rendszer, ami blokkolja.
Kedves 2. nekem csöppet komplikált amit írtál. Előhoztam a dolgot, de nem tudom megcsinálni benne a személyessé tételt.
Egyébként a főmeghajtóban van a Program Files mappa és a WINDOWS, ezek közösek. Plusz mindkettőnknek van 1-1 személyes mappája, én mindkettőhöz hozzáférek, a másik fél csak a sajátjához. Azonban az E: meghajtó az sajnos közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!