Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném személyessé a...

Hogyan tehetném személyessé a meghajtót?

Figyelt kérdés
Újra szeretném telepíteni a gépemet, két merevlemezem van benne. Két felhasználó fogja használni, a rendszergazda én vagyok, a korlátozott a másik. Az operációs rendszert a főmeghajtóra (C:) rakom, de hogyan oldhatnám meg, hogy a másik meghajtóhoz (E:) csak én férhessek hozzá?

2013. febr. 28. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Magát a meghajtót blokkolni nem nagyon lehet rendesen, helyedben inkább készítenék rá egy jelszóvédett truecrypt fájl konténert, amiben benne lehetnek a bizalmas cuccaid.
2013. febr. 28. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy létezik üres mappába való csatlakoztatás, és ha a saját felhasználói mappádat személyessé tetted, abban létrehozhatsz egy üres mappát, amibe diskmgmt.msc nevű lemezkezelő-particionáló progival csatlakoztatod.(start menü futtatásba írd be, minden win tartalmazza)

Ebben a változatban egy Linux CD-vel bootolva a gépet viszont esetleg láthatja a dolgaidat a másik fél. ugyanis nem titkosított a dolog, csak a hozzáférés tiltott amíg fut az operációs rendszer, ami blokkolja.

2013. febr. 28. 12:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves 2. nekem csöppet komplikált amit írtál. Előhoztam a dolgot, de nem tudom megcsinálni benne a személyessé tételt.

Egyébként a főmeghajtóban van a Program Files mappa és a WINDOWS, ezek közösek. Plusz mindkettőnknek van 1-1 személyes mappája, én mindkettőhöz hozzáférek, a másik fél csak a sajátjához. Azonban az E: meghajtó az sajnos közös.

2013. febr. 28. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!