Mitől csinálja ezt a laptopom? Videókártya hiba?
Figyelt kérdés
2szer jelentkezett egy olyan problémám, hogy s képernyőn csíkok villognak különböző színekben, mintha videókártya hibája lenne, viszont ezt a problémát akkor észleltem, amikor szinte egész délután az ülemben tartva gépeztem és a túlmelegedés miatt is lehet ez? vagy ennek semmi köze hozzá?
hp 635 a1e47ea típusról van szó.
2013. febr. 26. 21:45
1/7 anonim válasza:
Laptopot sose szabad tartani az ember ölében, mert egyből megsül szegény:D És igen, lehetnek ilyen problémák ha túlmelegednek egyes hardverek. Szóval biztosan az lesz a baja hogy túlmelegedik.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) Az ilyen laptophűtők mennyire hatásosak?:D
2013. febr. 26. 21:50
3/7 anonim válasza:
Elégé jók leviszik pár fokkal de ha választasz olyat amiben ahol vannak a hűtő lyukak belefújon oda.
4/7 anonim válasza:
Ha jó fajtát veszel akkor elég hatásosak. Főleg hogy némelyikkel be is feküdhetsz az ágyba mert van úgy van kialakítva a tartója. Itt nem fogok linkelgetni, mert szinte csak 2-3 kritérium van amit számításba kell venni egy laptophűtőnél. Egyik hogy ne 1 nagy, hanem több kicsi ventije legyen. A legjobb ha 3 kicsi van rajta. Teljes mértékben alulról fújja a levegőt ne pedig oldalrol. Lényeg hogy rá fújja a levegőt, ne pedig tőle el szívja. Mert olyat is láttam és az egy adag fos:) Én pl rendeltem egy ilyet, kicsit átalakítottam, és mellé csináltam egy házikészítésű laptop tartót, és a kettőt egybegyurtam:D [link] Őőhm, úgy ennyi lenne amire figyelned kell:D
5/7 A kérdező kommentje:
Ohh te jó ég:D Köszi, még elolvasom vagy úgy 5-ször és remélem fel is fogom :D
2013. febr. 26. 22:01
6/7 anonim válasza:
Nincsmit:) Esetleg olvasd el ezt is, ide is írtam, hasonló kérdéssel fordult ő is ide. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon hálásan köszi :) Ennél több infót nem is adhattál volna :P :D
2013. febr. 26. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!