Amerikából szeretnék MacBook-ot rendelni, a magyar nyelv elérhető lesz rajta?
Persze. Rajta van a teljes (!) kínai ABC is, csak ki kell hajtogatni és kell 10 ember, hogy tudjon gépelni.
Ha nem kéred / kérheted, akkor biztos, hogy nem magyar billentyűzettel lesz ellátva.
Biztos nem lesz rajta magyar billentyűzet.
Előző jól tudja, Apple.com ról nem fogsz tudni rendelni
Figyelj, ha ismered a billentyuzetet, vagyis tudsz gepelni, vagyis tudod, hgy az é betu a jobb kezed kisujjanal van, akkor nem fog gondot okozni, hogy az angol billentyuzeten nem lesz rajta az é betu, tudni fogod, hogy a ; karaktert kell leutnod es é betu lesz.
Vagyis a gepen atallitod a billentyuzetet, igy a magyar ekezetes karakterek a helyukon lesznek, csak epp a tenyleges billentyuzeten nem fogod oket latni.
nem tudom erted-e mirol beszelek?
Nekem angol billentyuzetem van, de en tanultam gepelni, vagyis egy gyors kombinacioval (ctrl+space) at tudom valtani a magyar/angol keyboard-ot es maris van ekezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!