Régebben PC Guru de mostmár a Gamestar mert a játékai ütnek és az újság is fasza:D
Egyedül a játék teszteket hiányolom:(
5 évig vettem a PCG-t de ezekkel a játékokkal eláshatják magukat:(
2010. jún. 27. 15:03
14/19 anonim válasza:
Pc guru a legjobb!!! sokkal átekinthetöbb és több nyereményjáték van a facebokon és a twitteren és a honlapjuk is sokkal jobb na meg ott az előfizetés: battlefield bad company 2 kapasz vagy mass efect 2 és melléje ajándékba az 1 részt is sokkal jobban megéri a pc guru!!!!! nem vicelek a gamestart az egy szar ujság csak összecsapják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja és a pc guru dvd mellékletén videótesztek és hátérképek meg egyéb m
2010. aug. 9. 11:37
15/19 anonim válasza:
Gamestar
2011. máj. 25. 19:26
16/19 anonim válasza:
írjatok Gamestar-t:)VICCELTEM!!!!!!!!!a Gamestar egy f*s.
A PC GURU tartalmilag is jobb és előbb jelenik meg és több információt írna.És élvezettel írnak a gamestar cikkei olyanok mintha csak pénzért írnák.ami igaz is.és a Számítógépes magazin nem a DVD miatt vesszük.és mióta van a Gamestarhoz ajándékba kilincsre akasztható "ne zavarj játszom" tábla?És ők is tudják h a GURU jobb mert nem merik kitenni a magazinra h magyarország legolvasottab játékmagazinja.Csak annyit h a legnagyobb játék magazin vagy mi.De a pc gurun kinn van hogy magyarország legolvasottab játékmagazinja mert ha nem így lenne nem lenne kinn mert törvény is tiltja h hamis állítást tegyenek rá.
2011. jún. 18. 22:23
17/19 anonim válasza:
Elhiszed nekem, hogy a GameStart sokkal többen olvassák? Nézzd meg a Facebookon, hogy hányan lájkolták a GameStart, meg a PC Gurut. Szegény Guru csak feleannyival rendelkezik...
2011. jún. 19. 20:16
18/19 anonim válasza:
Van 23 haverom aki előfizet a GURU-ra de nincs netkapcsolata.ennyi.
2011. jún. 19. 21:57
19/19 anonim válasza:
vagyis az egyiknek van de ő hülyeségnek tartja a facebook-ot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!