366,5 MB az hány GB?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 11:14
3/9 anonim válasza:
0.3665 GB. Aztán majd jönnek az okosok és elmondják, hogy miért én tudom rosszul...
4/9 anonim válasza:
@Fehersrac: Már 2-1-re le vagy szavazva. :)
A Google és a 2. válaszoló is más eredményt adott mint te, de nem kezdem el magyarázni az 1000 és 1024-es váltószámok közötti különbséget inkább. :)
5/9 anonim válasza:
Nem kell magyarázni a különbséget.
366,5 MB az pontosan 0,3665 GB.
Amiről ti beszéltek az :
366,5 Mib pontosan 0,35791015625 GiB.
de mert hogy a kérdező MB és GB-ben tette fel a kérdést és nem Mib és Gib-ben így hiába 2-1, én nyertem... :D
6/9 anonim válasza:
Linkelni meg én is tudom az igazam: [link]
7/9 anonim válasza:
Persze ez teljesen igaz, de azt nem tudhatjuk, hogy a kérdező mivel kapcsolatban kérdezte ezt.
Ugyanis például a számítógépeken/adathordozókon a tárhelyet pont, hogy "hibásan" szokták megjelölni és ott bizony az MB és GB, MiB és GiB a valóságban. :)
De valóban, a te válaszod a pontosabb a kérdés feltevését illetően.
8/9 anonim válasza:
Az igaz, hogy az oprendszereknék a mai napig nem létezik a Gib jelölés holott ez lenne a helyes...
9/9 A kérdező kommentje:
Igen én számítógéppel kapcsolatban kérdeztem. Köszönöm mindenkinek! :D
2013. febr. 25. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!