Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop vs asztali gép?

Laptop vs asztali gép?

Figyelt kérdés
Tényleg fontos lenne a mobilitás, de azért legyünk reálisak, időm nagy részében játszok.A mostani gépem 1 éve 140 000 Ft-ért vettem, most olyan 100 000 Ft-ért el tudnám passzolni, jönne most rá a ballagási meg a szülinapi pénz, olyan 180-200 000 Ftom lenne lapira. Annyiért már kapok rendes gépet ahhoz, hogy játsszak vele nem? Néha,nagyon néha szoktam after effectezni is , esetleg fraps-el videót rögzíteni. Szerintetek megérné?
2013. febr. 24. 10:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Az se zavar igazából, hogy használt-e.
2013. febr. 24. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Az asztali gép mindig jobb lesz játékokra,már csak azért is mert egy laptopot hűteni...hát nem lehet még máig se úgy mint egy asztalit...

Ezenkívűl egy asztalit lehet még a legjobban bővíteni,ha elromlik pl. a monitor nem kell az egészet szervízbe vinni,vagy eladni,hanem csak a monitort megvenni...stb.

2013. febr. 24. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor javaslom, ha kihasználod a mobilitás előnyét. Uolyan tudású laptop - és még az is erős kompromisszumokkal - sokkal, akár 2-3x drágább, mint 1 asztali gép. Nehéz hűteni, amikor játék közben forr az agya. És vhogy a mobil procik szeretnek sokat pihenni. Ok, a játék feléleszti őket ...
2013. febr. 24. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem beszéltünk össze Kei-channal ! :)
2013. febr. 24. 10:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Jó jó, értelek, csak nézegettem és ilyen gépeket lehet már 180 ért venni ,hogy: i7-es 3,2 Ghz-s proci, VGA: 2GB-os GDDR5 csúcstechnológia, 8 gb(vagy több) ddr3ram stbstb. A mostani PC-m konfigja: AMD phenom II X4 3,2 ghz

vga: ati HD 5770 4 giga ram stb és ez volt 140 000.

2013. febr. 24. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!