Minecraftban tufnánk a haverommal úgy multizni hogy egy mapot kirakok lanra? Vagy valaki elmagyarázná nekem hogyAn tudnék multizni a haverommal 4 mind kettőnknek a : 1.4.7 verzió van meg
Csinálni kell egy szervert, amit megtalálsz a youtube-on. Tényleg rengeteg videó van róla. pl erről: http://www.youtube.com/watch?v=1OvLT7aFX48
Utána ha van routered, akkor engedélyezni kell a portot. Legtöbbször 25565-öst. Ha nem tudod hogyan kell, erről is lesz rengeteg videó, port forwarding néven. Utána kilőni a vírusírtót amíg mások csatlakoznak a szeródhoz, és ennyi:D Sok mindenkinek nem sikerűl megcsinálni. Pedig nem vészes. A port engedélyeztetés a legfőbb dolog. Ha azt nem csinálod meg, 99% hogy nem tudnak majd belépni a barátaid hozzád. De egy szerverhez nem árt ha van a gépedben legalább 2 gb ddr2/3 as ram.
1. [link]
2.felrakjátok
3.regisztráltok
4.beléptek a minecraft szobába vagy akármelyikbe csak 1 szobába legyetek
5.valamelyikötök elinditja a játékot és rámegy a lan nyitásra
6. amit ki ír ip-t azt meg adja a másiknak
7.a másik rácsatlakozik és játszhatok is :D
remélem tudtam segíteni :D
nem kell külön portot nyitni
ja és csak az tud csatlakozni aki tudja az ip címét a szervernek
Én 11 éves vagyok mégis van 30 szerverem !!!
1.2.5-1.4.7-ig ja és rengeteg sok mod-om van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!