Időnként, egy rövid időre lefagy a gép, mit tegyek?
A számítógépem akad. Még alapjáraton is.
400Wattos jó minőségü (legalábbis nekem ezt mondták) táp 2-3 éves újonnan véve, garanciás
AMD Phenom(tm) II X4 2,81Ghz proci 2-3 éves újonnan véve, garanciás
6gb DDr3 kingstone (azt hiszem ez a márkája)2-3 éves újonnan véve, garanciás
GeForce 430GT 1Gb ddr3. 2-3 éves újonnan véve, garanciás
Két darab HDD van benne.
Windows7 64Bit.
Windows Defender / vírusteszt / töredezettség mentesítés / újra indítás / Ccleaner megvolt.
Jelenleg törlöm le a felesleges programokat / játékokat a gépről egy YourUninstaller nevű programmal.
A géppel különöseb dolgot nem csináltam.
WoWozás közbe elkezdett akadozni. Nem vészesen, 2-5 percenként 0,5-1 sec-re "csak". De én indokolatlanak érzem.
Ventilátorok szépen mennek.
Megnéztem a gép hőmérsékleteit, minden rendbe volt. 50fok felett nem volt semmi, talán kicsit hideg is volt a HDD, GPU, System és az aux. (GPU elvileg az integrált videó kártya amit nem használok, aux-ról gőzöm sincs hogy mi lehet)
Ez a hideg 29-36 fokot jelent jelen esetbe.
Én a videó kártyára gyanakodok, mivel amint azt kezdem el használni, mint pl filmezés & wow stb, egyből elkezd akadni.
Sajnos újra tenni a gépet nem tudom. Elég sok adat van rajta ami kell és a DVD írómat kölcsön adtam.
Így hirtelen nem jut eszembe több infó ami kellhet.
Próbálkozok még hátha sikerül megoldani a problémát.
Bármi ötlete szívesen fogadok!
Pedig a reinstall esélyes, hogy kéne ...
Ha már CCleaner, meg kéne nézni mik indulnak el bootolás után a gépen, és ami nem kell azt törölni onnan a fenébe.
Ha jól sejtem AMD chipset van a gépben ráadásul jó régi. De ha véletlenül még régebbi NForce lenne is ... friss chipset drivert tettél rá?
Nem, a gyári CD-ket haszálom frissítés nélkül.
Az alaplap nem tudom mennyire régi, azt is 2-3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!