Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a mostani játékokra megfele...

Szilágyi Patrik kérdése:

Ez a mostani játékokra megfelelő gép ( többi lent)?

Figyelt kérdés

HD GAMER ASUS-MSI-GIGABYTE NVIDIA P8H61 HD PC INTEL DUAL CORE G2020 2X2900Mhz

Intel H61,64Bit Socket1155 I3,I5,I7 SANDY BRIDGE CPU support

4096MB DDR3 1333Mhz

500GB SATA HDD

22X LG dual layer DVD író

NVIDIA GEFORCE GT610 2048MB DVI/HDMI FULL HD Video

8 CH HD audió

10/100/1000 Lan

6DB USB 2.0, 4db elõlapi USB és audio

Nem voltam nagy gépes de most úgy döntöttem hogy veszek egy számítógépet hogy tudjak játszani rajta és ezt a gépet pár baráti tanács után jónak véltem. Csakszólok hogy nem nagyon vettem még ilyet és nem is nagyon értek hozzá számítógéppel jól bánok de vásárlással még nem volt gondom ha esetleg tudtok jobbat akkor írjatok de max 70-75 ezret szánnék rá

2013. febr. 21. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
VGA gyengusz. sőt inkább **** :)
2013. febr. 21. 19:28
 2/4 A kérdező kommentje:
milyet tudsz ajánlani? amúgy ha nagyon kevés lenne egy jógépre ez az ár tudok még várni vele mert ha veszek valamit csak jót vegyek! Mennyiből érdemes mostanság venni nem egy csúcs szuper gépet hanem amin kellemesen eltudsz játszadozni még ha nem is max grafikán de mondom ilyemsihez nem nagyon értek :)
2013. febr. 21. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Mennyi pénzed van az egészre?

Konkrétan mik kellenek?

Minden?

Mert akkor összerakok vmit ;)

Keret ismerete nélkül nehéz mondani:)

2013. febr. 21. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
hát 100 főlé nem akarok menni de úgy amit rá tudnék szánni ami fölé nem mennék az olyan 80k egy teljesen új számítógép kellene
2013. febr. 21. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!