Feltettetem a blackpanther os-t (Bootoltam aztán ment minden, meg se kérdezte, hogy windows mellé tegyem-e vagy ne) és amikor újraindítom a gépet akkor automatikusan a windows töltödik be és nem is lehet kiválasztani,?
Úgy, hogy csak egy viszonylag szűk réteg használja. Nincs annyira promótálva. Ebből következik, hogy bárhol kérdezel kevesebb segítséget fogsz találni.
Az Ubi tényleg lassú. Én sokáig XFCE-vel használtam, az dobott rajta kicsit. Aztán rétem át a Linux mint XFCE kiadására, ami még fürgébb.
Azt hittem a grafikus felületre értetted,hogy réteg, de így mostmár értem.Mégy egy fárasztó kérdés, ha lehet.Melyiket ajánlod inkább?PcLinuxOs vagy az ubuntu.És mi az a fullmoty a pclinuxos kde-nél?mitől tér el a sima kde-től?
:)
És mi alapján döntöttél úgy,hogy az ubuntut választanád?
cpu 2.67 Ghz
2Gb ram
128mb videokártya
ezen a gépen nem lenne lassú az ubuntu 12.04 lts, vagy az ubuntu12.12?
Még én sem:)
Tudnál válaszolni arra a kérdésemre, hogy menne egy gyorsan az ubuntu a gépemen?köszi szépen utolsó kérdés volt nem fárasztalak inkább a hülye kérdéseimmel.:D
Az a baj, ahogy írtad, kezdő linuxos vagy és nem figyeltél mikor azt kérdezte, hogy HOVA telepítse a rendszerbetöltőt. Egyébként ha a blackPanther hivatalos csatornáin kérdezel, valószínűleg, választ is kapsz időben.
Esetleg nem tudja valaki, hogy agyműtétnél melyik artériára kell jobban figyelni? Köszi :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!