Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Le lehet valahogy védeni az...

Le lehet valahogy védeni az általam készített Word dokumentumot?

Figyelt kérdés

Az iskolába készítettem egy nagyon jó jegyzetet, mivel a tankönyv amiből tanulunk 2001-es, már nem is a hatályos magyar jogszabályok vannak benne, én készítettem egy frankó 60 oldalas jegyzetet a Microsoft Word-al. Arra lennék kíváncsi, hogy valahogy meg lehetne e oldani hogy a végén a nevemet ne tudják kitörölni. A legaljára odaírtam készítőként a nevemet, és mivel több órás munkám van benne nem szeretném ha valaki csak úgy kitörölné. Használhatja bárki nyugodtan mert azért készítettem, csak a végén maradjon már ott hogy Én vagyok a készítő.

Ha nem a végére történő aláírással, hanem máshogyan történő levédéssel is megtudnám oldani akkor írja már le valaki hogyan kell.

Előre is kösz.

2013. febr. 20. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Jobb gomb a fájlra tulajdonságok részletek fül és ott a szerzőkhöz írd be a neved. A titkosítást sajnos nem tudom.(mármint hogy ne tudják módosítani)
2013. febr. 20. 21:18
 2/2 coopper ***** válasza:

Szia.

Készits belőle PDF-et és a PDF-et le tudod védeni jelszóval, hogy csak olvasni tudják (elvileg a nyomtatást is meg lehet tiltani) keress rá a googliban pdf printer (konkrétan : dopdf és bullzip)

Ezzel pedig elvileg meg tudod oldani a jelszó dolgot : [link]

De ha kinyomtatod valahol és leszkenneled pdf-be az a tuti megoldás. (Mivel akkor a tartalmát sem tudják másolni még akkor sem ha feltörik a jelszót) Igaz ebben az esetben a fájl mérete egy kicsit megnő.

Sok sikert.

Üdv.

2013. febr. 20. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!