Windows 7 vagy 8?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb? ki melyiket választaná? Előnyök,hátrányok...

2013. febr. 20. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
windows 8-at csak akkor ajánlom, ha érintőképernyős dologra használod! amúgy win7
2013. febr. 20. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
a win8 újabb, jobb, szebb de tényleg csak érintős készülékeken nyújt élményt, aztali pc-re a win7 a legjobb.
2013. febr. 20. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem windows 8 van asztali pc-n. Ha nyitott vagy az új dolgok felé bátran tudom ajánlani. Sokaknak problémája van a matro felülettel, nekem spec. sokkal használhatóbbnak bizonyult, mint a start menü. Természetesen vannak programok amikkel vissza lehet állítani a megszokott start menüt. Gyors rendszer, elvileg gyorsabb a win7nél. Én csak jót tudok rá mondani. Az biztos, hogy a win7 kiforrottabb, jobban elbánik a régebbi hardverekkel. Döntsd saját belátásod szerint, de szerintem egy próbát mindenképp ér a win 8.
2013. febr. 20. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Windows 7
2013. febr. 20. 18:49
 5/5 anonim válasza:
Mindenképpen Windows 8.
2013. febr. 26. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!