Hihetek a szememnek?
Szia
Én AztAdom-on láttam, hogy az ilyesmi fotókat egy teremben/szobában egy asztalon megcsinálják makettben" adnak neki gyönyörű háttereket, és ügyesen lekapják. Szóval szerintem ezek módosítottak :)
Sokan egyből Photshoppet kiáltanak, közben lehetséges, nincs is igazuk. Hétköznapi szemmel nehéz is eldönteni.
Én inkább úgy szemlélem, hogy tetszik e a vizuális élmény vagy sem. Ha tetszik, akkor mindegy is talán, hogy mennyire van 'buherálva a kép'. Persze egy jól előkészített, nagy munkával előállított 'igazi' képnek nagyobb az értéke, mint egy ugyanolyan, számítógépes buherálással elkészítettnel, de ha végeredmény mindkét esetben maximálisan ugyan az a minőség, nem lehet megmondani (amúgy akkor vsz. a számítógéppel készített is feltételez egyfajta magas szintű tudást, mert nem mindenki tud jól, manipulálni) akkor talán mindegy is, mert a hozzáadott érték ugyan akkora is lehet.
Juteszembe...
Na hogyan is csinálták a Csillagok háborúját?
Makett.
#1-voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!