Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nagy probléma van a gépemmel?

Nagy probléma van a gépemmel?

Figyelt kérdés
Problémám van a géppel. Leírom a problémát. Szóval úgy kezdődőtt hogy egyik pillanatról a másikra be fagyott a gép... 5p-vel később kék halál. újra inditottam és ahogy betöltötte a "hamachi-t" egyből befagyott... Utánna sikerült még betöltés előtt bezárnom a feladatkezelőben és nem fagyott be... próbáltam törölni (programok és szolgáltatásokban) be is töltött az uninstall és ahogy elkezdte a képernyő piros lett... újra inditani sem tudtam meg kikapcsolni sem csak akkor állt le ha kihuztam a 220ból... és utánna már a windows xp betöltés után egyből fekete képernyő lett... utánna másnap újra telepitettem gyors formázzásal és semmi, utánna lassu formázással is és akkor sem... csak csökkentett módban megy és néha a billentyűzet sem megy.... Van valami ötlet? Én kifogytam. Előre is köszi a segétséget!!!Remélem tudtok segíteni

2013. febr. 19. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:

telepíts fel valami kemény vírus irtót és próbáld meg ha nem

működik forduj egy szakemberhez!!!

2013. febr. 19. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
akkor e gép már nem mai darab!! mennyi idős?
2013. febr. 20. 11:58
 3/3 A kérdező kommentje:
hmm... A probléma a videókártya volt... csodálkozok rajta mivel fél éves a videókártya... na sebaj... amúgy 4éves a gép... Köszi a segítséget ha nem is volt hasznos! :)
2013. febr. 20. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!